10 yaşındaki filozof Atakan kimdir?

10 yaşındaki filozof Atakan kimdir?

10 yaşındaki Atakan’ın kitap aşkı ve felsefeye olan ilgisi sosyal medyada gündem olurken birçok kişi “10 yaşındaki filozof Atakan kimdir?” sorusunun yatını araştırıyor.

Yaşına rağmen okuduğu kitapların seviyesi ve konuşma tarzı herkesin dikkatini çekti. 5 ayda 250 kitap okuduğunu söyleyen Atakan’ın paylaşımları rekor kırkıyor. Peki 10 yaşındaki filozof Atakan kimdir? İşte 10 yaşındaki filozof.

Bir anda gündem olan Atakan’ın yaşına rağmen okuduğu kitapların seviyesi ise herkesi hayrete düşürdü. Peki 10 yaşındaki filozof Atakan kimdir? İşte 10 yaşındaki filozof hakkında derlediğimiz bilgiler…

10 YAŞINDAKİ FİLOZOF ATAKAN KİMDİR? İŞTE 10 YAŞINDAKİ FİLOZOF

Bir kitap fuarında çekilen videoda 10 yaşındaki Atakan sosyal medyanın gündemine oturdu. 5 ayda 250 kitap okuyan Atakan daha 10 yaşından. Yaşıtlarına göre seviyesi yüksek kitaplar okuyan Atakan özellikle felesfeyi çok seviyor. Küçük yaşına rağmen, Jean-Jacques Rousseau’dan Aristokles’e, Spinoza’dan Richard Dawkins’e bir çok batılı düşünür ve filozofun kitaplarını okumuş. Felsefi terimlerin kavramsal anlamını öğrenemiş. Ayrıca konuşma tarzı ile dikkat çeken Atakan hakkında on binlerce olumlu yorum ve övgü yazıldı.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.