120 Kiloluk Kabak Müşterilere Dağıtılacak

120 Kiloluk Kabak Müşterilere Dağıtılacak

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, her yıl Edirne'nin en büyük kabağını bularak sergilediklerini ve sonra da tatlısını...

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, her yıl Edirne'nin en büyük kabağını bularak sergilediklerini ve sonra da tatlısını yaparak müşterilere ücretsiz ikram ettiklerini söyledi.

Bahri Dinar, "Biz de artık adet haline geldi. Bu sene üçüncü senemiz. Edirne'nin en büyük kabağını buluyoruz dükkanımızda sergiliyoruz. Ondan sonra tatlı yaparak müşterilerimize bedava dağıtıyoruz. Bu yılda Edirne'nin en büyük kabağını Karaağaçlı üreticilerden aldık. Bir buçuk ay kabağı burada sergileyeceğiz. Çünkü gelen insanlar burada anı fotoğrafı çektiriyor. Sergileme bittikten sonra her zaman ki yaptığımız gibi 120 kiloluk kabağı en güzel şekilde tatlısını yapıp halkımıza dağıtacağız" dedi.

"Biz dünyanın en bereketli topraklarına sahibiz"

Dinar, "Burada bunu sergilememizin sebeplerinden bir tanesi Edirne Tarih, kültür ve tarım kenti. Burada bunu sergilerken diyoruz ki; biz dünyanın en bereketli topraklarına sahibiz. Burada taş eksen taş çıkar diyoruz. İspatı da bu kabağımız. Belki ilerleyen yıllarda bunun daha büyüğü olacak. Yine biz almaya gideceğiz ve vatandaşlarımıza bedavaya dağıtmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

120 Kiloluk Kabak Müşterilere Dağıtılacak

120 Kiloluk Kabak Müşterilere Dağıtılacak

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.