1970 Akigo Taraftarlar Derneği’nden Takıma Destek Sözü

1970 Akigo Taraftarlar Derneği’nden Takıma Destek Sözü

Akhisar Belediyespor'da istifa eden Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın ardından basın açıklaması yapan 1970 Akigo Taraftarlar Derneği takıma sahip çıkarak...

Akhisar Belediyespor'da istifa eden Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın ardından basın açıklaması yapan 1970 Akigo Taraftarlar Derneği takıma sahip çıkarak kötü günlerden kurtulacaklarını belirttiler.

1970 Akigo Taraftarlar Derneği lokal binasında Başkan Vedat Helvacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile taraftarların katıldığı basın toplantısında takıma destek sözü verildi.

Basın açıklamasını okuyan 1970 Akigo Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyesi Cumhur Özkaynak, istifa eden Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile taraftarlar arasında hiçbir şekilde kan uyumu sağlanmadığını kaydederek Süper Lig'de kalacaklarını ifade etti.

Özkaynak yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Akhisarspor'umuzun son günlerde yaşamış olduğu sıkıntılı günler tüm taraftarımızı üzmektedir. Takımımız şu an Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde olmasına rağmen, Süper Lig'de puan olarak küme düşme hattının 7 puan üzerindedir. Tabii ki de Süper Lig'e çıktığımız ilk seneden beri hiçbir zaman düşmeyi aklımızdan bile geçirmedik.

Lakin son zamanlarda oynanan kötü futbol sonucunda ve Tolunay Kafkas'ın takımı yönetememesi bir çoğumuzu tedirgin etti. Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Adanaspor maçlarından alınan mağlubiyetler sonucunda geldiği ilk günden beri bir türlü kanımızın uyuşmadığı Tolunay Kafkas ile yollarımız ayrıldı.

Bizler Akigolar olarak alınan bu kararın Akhisarspor'umuzun geleceği açısından çok isabetli olduğunu belirtmek isteriz. Geçte olsa taraftarımızın düşüncülerine tercüman olan bu kararı aldıkları için yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Yönetim kurulumuzun yeni alınacak teknik direktör konusunda Tolunay Kafkas'taki hatanın tekrarlanmayacağını daha sağlıklı düşünülerek Akhisarspor'umuzla, taraftarımız ve şehrimizle uyum sağlayacak bir hoca için en iyi kararı vereceklerinden hiç şüphemiz yoktur.

Gerekirse Başakşehir maçına tüm Akhisar halkının arkasında duracağı Cem Kavçak'la çıkılması biz taraftarları daha da mutlu edecektir. Özellikle şunu herkesle paylaşmak istiyoruz. Bizler Akigolar olarak takımımızın iyi günde, kötü günde her zaman yanındayız. Bizler için oynanan ligin değil, takımımızın rengi önemlidir. Bizler biliyoruz ki Akhisar halkı takımını hiçbir zaman kötü günde sahipsiz bırakmadı ve bırakmayacaktır.

Nasıl ki Süper Lig'de ilk senemizde 7'den 70'e herkesin düştü dediği bu takımı bu taraftar gücü ligde tutup, Akhisarspor düşmanlarının ağzını kapattıysa yine bu taraftar Akhisarspor'u Manisa'da oynayacağı bu son 5 maçında yürekten destekleyecektir. Bu takımı seneye Süper Lig'de izlememize sebep olacaktır."

1970 Akigo Taraftarlar Derneği’nden Takıma Destek Sözü

1970 Akigo Taraftarlar Derneği’nden Takıma Destek Sözü

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.