46 Yok Olan 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı -İZLE- 17 Nisan

46 Yok Olan 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı -İZLE- 17 Nisan

17 Nisan 2016 46 Yok Olan 4.Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 4.Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi 46 Yok Olan dizisi 4. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Pazar günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 4.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ 46 YOK OLAN'DAKİ BÜYÜK OLAY NE ?

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan 46 Yok Olan 4.Bölüm yeni fragman izle… 

 

 

46 YOK OLAN 4.BÖLÜM FRAGMANI İZLE...

ORGAN MAFYASININ ELİNE DÜŞEN MURAT’I NELER BEKLİYOR?

Babasının ölümüyle ilgili daha önce hiç duymadığı gerçekleri öğrenen Murat için yolun sonu görünmektedir.  Peki organ mafyası yakaladıklarını düşündükleri Murat’tan başka bir kişiyle karşılaştıklarını anladıklarında neler yaşanacak?
Geceleri yaptıkları konusunda gittikçe daha da endişelenen Murat, amcası ve Salim’in de ısrarlarıyla tedavi olmaya karar verir. Ne var ki Murat’ın içindeki bastıramadığı öfkesi burada da ortaya çıkar.

Tehlikede olduğunu düşündüğü için Doğan’dan yardım isteyen Selin, yavaş yavaş kendisi hakkında bilinmeyenleri de anlatmaya başlar. İzleyiciler bu bölümde Doğan’ın hiç bilinmeyen bir yönüyle tanışacaklar.
Ceyla, babasının ölümüyle ilgili Murat’ın sakladığı bir şeyler olup olmadığını öğrenmek için cesaretini toplar ve karşısına çıkar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.