4N1K İlk Aşk 3. Bölüm Fragmanı İzle

4N1K İlk Aşk 3. Bölüm Fragmanı İzle

4N1K İlk Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen 4N1K İlk Aşk, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan 4N1K İlk Aşk dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

4n1k-ilk-ask-3-bolum-fragmani

4N1K İlk Aşk 3. Bölüm İzle

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü cuma günü Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Yaprak’ın yolu, en telaşlı, en zor gününde Barış’la kesişir. Barış başkalarına bir masal prensi gibi gelebilir ama Yaprak oldum olası masallardan nefret etmektedir. Barış, Yaprak’ın, bir insanda tahammül edemediği şeylerin beden bulmuş hali gibidir. Yaprak, çocukluktan beri arkadaş olan beş kişilik bir gruptaki tek kızdır ve etrafındaki kızlara hiç benzememektedir.

Gamzeli kahraman Ali; hayatı 3P (pizza, pijama, pislik) üzerine kurulu, dünyanın en tatlı arızası: Oğuz; “Bir insan sevgilisini en fazla ne kadar kıskanabilir?” sorusunun cevabı Gökhan; romantik formüllerin adamı Sinan, Yaprak’ın her şeyidir bu hayatta… Barış’ın gelişi, Yaprak’a aşkını yıllardır itiraf edemeyen Ali’yi de tetikleyecektir.

Ölümüne dost bu beş arkadaşı; bir yandan Barış, bir yandan girdiği iddialar, bir yandan öğrendikleri sırlar ve aileleri yüzünden hayatlarının en zor günü beklemektedir.

4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. 4N1K İlk Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. 4N1K İlk Aşk dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.