Abeslang Twiti Attı, Görev Yeri Değiştirildi !

Abeslang Twiti Attı, Görev Yeri Değiştirildi !

Bingöl Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisinde hekimlerin ‘Abeslang’ olmadan hastaları muayene ettiğini X hesabından duyuran Menderes Özer’in attığı twitten sonra yeri değiştirildi. HEP-SEN Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Özer, Çocuk...

Bingöl Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisinde hekimlerin ‘Abeslang’ olmadan hastaları muayene ettiğini X hesabından duyuran Menderes Özer’in attığı twitten sonra yeri değiştirildi.

HEP-SEN Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Özer, Çocuk Acil Servisteki ‘Abeslang’ skandalını Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya seslenerek X hesabından duyurdu. Özer twittinde, “Sayın bakanım @drfahrettinkoca özverili sağlık ordumuzla övünüyoruz her zaman ancak iş burada bitmiyor. Şu saatlerde Bingöl Devlet Hastanesi Çocuk acil bölümden hekimlerin abeslang olmadan hasta muayene etmeye çalıştıklarını biliyor musunuz. Sadece idari bir sorun değil bir halk sağlığı sorunudur. Sorumluları kimlerdir bu işin” yazdı. Özer’in attığı twitten bir gün sonra hastane yönetimi tarafından görev yeri değiştirildi.

Özer’in attığı twitten bir gün sonra hastane yönetimi tarafından görev yeri değiştirildi.

Sorunları Dile Getiren mi Sorunu Yaratan Mı ?

HEP-SEN, görev yeri değişikliğine sert tepki gösterdi. HEP-SEN tarafından açıklamada, şu ifadeler yer verildi, “Hep-Sen Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Menderes Özer, Bingöl Devlet Hastanesi Acil Servis’inde görevli hekim arkadaşlarımızın hasta muayeneleri esnasında yaşadığı mağduriyeti gündeme getiriyor. Bir gün sonra çalıştığı hastanesinde görev yeri değiştiriliyor. Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Samet Tatlı: Kurumunuzun eksikliklerinden siz sorumlusunuz! Merkez Yönetim Kurulu Üyemize yapılan hepimize yapılmıştır. 4688 sayılı kanundan haberiniz yok mu? Muayene esnasında kullanılan “Abeslang” gibi en temel ihtiyacı karşılayamayan şahsınız, bu kurumu nasıl yönetebilir? Sorunu dile getiren mi gitmeli sorunu yaratan mı?

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğüne Sesleniyoruz!

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğüne sesleniyoruz: Kanunlara aykırı davranan Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi suç işlemektedir. Gereği yapılmaz ise bu rezalete susamayız! Tüm avukatlarımızla ve teşkilatımızla bunun hesabını sorarız”

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.