Acı Aşk 8.Bölüm Fragmanı-İZLE

Acı Aşk 8.Bölüm Fragmanı-İZLE, Acı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünü pazar akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Acı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Acı Aşk, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Acı Aşk dizisi 8. Bölüm yeni fragman izle

Acı Aşk dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünü pazar akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Acı Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 8. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show tv’den izleyebilirsiniz. Acı Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Acı Aşk dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamı Show tv’de...

ACI AŞK 7.BÖLÜM İZLE

“Acı Aşk”ın 6. bölümünde; Ferman’ın amansız hastalığını öğrenen yeni evli çift Ali ve Melek hemen hastaneye koşar ve şok karşılaşma yaşanır. Sevdiği kadını, Ali’yle el ele karşısında bulan Bulut çaresizdir.

Üstelik babasının ölümüyle de ilgili hep yalanların gölgesinde kalmış ve de kullanılmıştır. Zaman Ferman Köklükaya ile yüzleşme zamanıdır.

ACI AŞK 6.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE

Ali’nin bir Köklükaya ailesine mensup olduğunu bilmeden onunla evlenen Melek, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuştur…

Karnındaki bebeği düşünüp kaçıp gitmeli mi? Yoksa bu zor günlerinde Ali’ye destek olmak için her şeyi göğüslemeli mi? Bulut’a duyduğu kızgınlıkla dağ evinden kendini dışarı atan Sude, tacizci adamların saldırısından kaçarken bir tepeden yuvarlanır.  

O, ıssız soğukta, baygın yatarken babasının hastalığından da bihaberdir. Kızını korumak adına her şeyi yapabilecek olan Şahika, Ali’ye Melek ve Bulut’un ilişkisini söyleyecek midir?  

 

ACI AŞK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

ASUMAN DABAK KİMDİR? ADANALI AŞÇI ELMAS KİMDİR?

BAŞARILI OYUNCU ASUMAN DABAK ACI AŞK’TA

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk’ın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor.
 
ADANALI AŞÇI ELMAS
 
Pazar akşamları Show TV’de yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen Acı Aşk’ın 7’inci bölümü itibariyle dizinin kadrosuna katılan başarılı oyuncu Asuman Dabak, Adanlı aşçı Elmas rolünü canlandırıyor.
 
Başrollerinde Seçin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı’nın da bulunduğu Acı Aşk,  mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar