Acil Serviste Tarım İlacı Paniği !

Acil Serviste Tarım İlacı Paniği !

İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Acil Servisinde Tarım İlacı paniği yaşandı. Gıda Dedektifi tarafından yayınlanan videoda, zehirlenme belirtisi üzerine acil servise başvuran iki işçinin tedavi altına alındığı ancak acilde...

Murat Kölük Devlet Hastanesi

İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Acil Servisinde Tarım İlacı paniği yaşandı.

Gıda Dedektifi tarafından yayınlanan videoda, zehirlenme belirtisi üzerine acil servise başvuran iki işçinin tedavi altına alındığı ancak acilde bazı hastalarda da benzer şikayetler görüldüğü öne sürüldü. Sağlık Bakanlığı konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Gıda Dedektifi tarafından yayınlanan haberde şu bilgilere yer verildi, “Önceki akşam Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi’ne zehirlenme belirtileri üzerine başvuran iki işçinin acil serviste işlemleri yapılırken, servisteki diğer hastalarda da benzer belirtiler görülmeye başlaması üzerine acil servis boşaltıldı, hasta kabulü durdu. Hastanede temizlik çalışması başlatılırken, ambulanstaki sağlık görevlilerin de özel koruyucu kıyafet giydiği görüldü”

Mahsüllerimizi Zehirleyen Kimyasallar İşçileri ve Acil Servisteki Hasta ve Sağlık Personellerinin Sağlığını Tehdit Etti

“Nedir bu kadar paniğe sebep olan, çevredekileri bile etkileyen bu zehir diye soracak olursanız; maalesef tarım ilacı adı altında kontrolsüz kullanılan zehirli kimyasallardan bahsediyoruz! Evet; biz diyelim nar, siz deyin portakal. Avrupa’ya giden birçok ürünümüzün geri dönmesine sebep olan, toprağımızdan ve mahsullerimizden fışkıran; tarım ilacı adı altında toprağımızı ve mahsullerimizi zehirleyen bu zehirli kimyasallar dün akşam sadece iki tarım işçisini değil, tüm acil servisteki hastaları ve sağlık çalışanlarının sağlığını böyle tehdit etti. İlaçlama yaptıkları sırada yüzleri kızaran ve zehirlenme belirtileri gösteren 2 işçinin tam olarak nerede, nasıl ve hangi şartlarda ilaçlama yaptıkları bilinmiyor. Bilinen tek şey, topraklarımız işte bu etkili kimyasallarla zehirleniyor, zehir saçan mahsullerimiz Avrupa kapılarından dönüyor, kontrolsüz ve denetimden yoksun kullanılan bu zehirli kimyasallar hepimizin hayatını tehdit ediyor. #NeYediğiniziBilin” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.