Ada Masalı 17.Bölüm Fragmanı

Ada Masalı 17.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Ada Masalı dizisinin yeni bölümü olan 17.Bölümünde neler olacak? Ada Masalı dizisinin yeni bölümü olan 16.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Haziran ve Poyraz iki yabancıdır artık… Onların arasındaki bu gerginlik etraflarındaki herkesi de etkisi altına alacaktır. Bir de bunun üzerine Batu’nun otele ortak olduğunun öğrenilmesi ortalığı iyice karıştırır. Ancak bütün adayı tehdidi altına alan ortak bir düşman, tüm kırgınlıkların, küslüklerin, çatışmaların bir süreliğine de olsa askıya alınmasını gerektirecektir. Doygun’un adaya gelişi herkesi hazırlıksız yakalayacaktır.

Bu sırada adanın tek beklenmedik ziyaretçisi Doygun değildir. Gizemli bir kadın, ada sokaklarında dolaşmaya başladığında, onu tanıyanlar Poyraz için bir fırtınanın yaklaşmakta olduğunu anlarlar. Poyraz ve Haziran, bu gizemli kadın yüzünden büyük bir sınavın eşiğine adım adım yaklaşıyordur.

Ada Masalı dizisinin yeni bölümü olan 17.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Ada Masalı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Ada Masalı dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.