Adı Zehra 13.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

Adı Zehra 13.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

Adı Zehra 13.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Adı Zehra dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Adı Zehra dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünü cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Adı Zehra dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Adı Zehra  , yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Adı Zehra 13. Bölüm fragmanı izle…

Adı Zehra Dizisinin Genel Hikaye | Konusu

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehra’nın Berlin’deki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsünü anlatır.

Ailesinin namusunu kirlettiği gerekçesiyle bir otobanda ölüme terk edilen ve bir kimliği bile olmayan genç Zehra, ardı ardına gelen olaylar sonucunda yedi yıldır kayıp olan Hande adlı bir kızın yerine geçer. Üstelik kayıp kızın annesi de Almanya’ya, Türk konsolosluğuna davet edilmiş ve Zehra’yı kızı olarak teşhis etmiştir! Kızını bulduğu için sevinç içinde olan anne, Zehra’yı alıp, İstanbul’a götürür.

Zehra, başına daha büyük dertler açılacağını bilmeden İstanbul’a gider. Ama aklında binlerce soru vardır. Bir anne öz kızını nasıl olup da tanıyamamıştır? Sahiden Zehra’yı kızına mı benzetmiştir? Her şeyden önemlisi, gerçek Hande’ye ne olmuştur? Bu aile neyi gizlemektedir?

Bir yandan peşindeki babası ve ağabeyinden kaçan, bir yandan da öz annesini merak eden Zehra, yeni ailesi hakkındaki sırları öğrendikçe, hem kendi hayatı giderek daha da tehlikeye girecek, hem de aşkı yeniden keşfedecektir.

ad-zehra-13-bolum-fragmani

Adı Zehra 13. Bölüm İzle

Adı Zehra dizisinin yeni bölümü olan 13. Bölümünü cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zehra’dan günlüğü alan Serkan, kardeşinin başına gelenlerin baş sorumlusunun kim olduğunu artık anlamıştır. Bu Nadir’den başkası değildir. Öfkeden deliren Serkan şimdi ne yapacaktır? Serkan’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Şule’yse, oğlunu korumak için bir kez daha büyük bir plan yapar. Öte yanda Hayal, ailesini öldürdüğünü öğrendiği kayınpederi Bayram’la yüzleşir.

Bayram bunu neden yapmıştır, ondan bunu kim istemiştir? Bayram her şeyi anlatacak mıdır? Bu sırada Murat’ın hastalığı da ilerlemektedir ve bu durum Hayal’i son derece zor bir tercihe zorlayacaktır. Şermin’in mahkemesi yaklaşırken Kadir, Zehra’nın Genco’ya gerçeği anlatmadığını görünce delirir. Artık daha sert bir eylem almak zorunda hisseden Kadir, Zehra’yı ve evdekileri şok eden bir hamle yapar. Kadir’e rağmen Genco ve Zehra aşklarını yaşayabilecek midir?

Adı Zehra dizisinin yeni bölümü olan, 13. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Adı Zehra Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Adı Zehra dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.