Afyonkarahisar teleferik projesinin ihalesi yapıldı

Afyonkarahisar teleferik projesinin ihalesi yapıldı

Afyonkarahisar teleferik projesinin ihalesi Belediye Encümeni tarafından bugün yapıldı.

Afyonkarahisar teleferik projesinin ihalesi Belediye Encümeni tarafından bugün yapıldı. 4 firmanın katıldığı ihalede en uygun teklifi her türlü gelirlerin toplamı üzerinden KDV hariç yüzde 17 veren firma ihaleyi almaya hak kazandı.

Belediye Encümeni tarafından ihale şartnamesine bağlı olarak tek tek incelenen dosyaların ardından, firmaların iş için sunduğu teklif miktarları okundu. İhale komisyonu en iyi teklif veren üç firmadan yazılı olarak son tekliflerini aldı. En uygun teklifi her türlü gelirlerin toplamı üzerinden yüzde 17 (KDV Hariç) ile bir firma verdi.

"2018'da kalemizde teleferiği çalıştırmayı planlıyoruz"

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ihalenin ardından kısa bir değerlendirmede bulundu. Afyonkarahisar'da yılların hayalinin gerçek olacağını ifade ederek değerlendirmesine başlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; ihaleye Türkiye'nin en ciddi dört firmasının katıldığını ifade etti. Bu durumun Afyonkarahisar Belediyesine olan güveni gösterdiği kadar teleferik ihtiyacının gerekli olduğunun göstergesi olduğunu dile getiren Başkan Çoban, "İhaleye katılan dört firma içerisinde bir Ankara firmasının, toplam bir yıl içerisinde elde ettiği gelirin KDV hariç yüzde 17'sini Belediye'ye ödemeyi kabul etti. İhalede en uygun teklifi vererek sözleşme yapmaya hak kazandı. Biz de ihaleyi hemen onaylıyoruz. İnşallah 2018 yılı içerisinde kalemize teleferiği çalıştırmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Afyonkarahisar teleferik projesinin ihalesi yapıldı

Afyonkarahisar teleferik projesinin ihalesi yapıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.