Afyonkarahisar’da Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Afyonkarahisar’da Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Afyonkarahisar'da trafik olumsuz etkilenirken, kar nedeniyle yolda kayan TIR'lar, Antalya, Ankara, İzmir, Kütahya ve Uşak...

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Afyonkarahisar'da trafik olumsuz etkilenirken, kar nedeniyle yolda kayan TIR'lar, Antalya, Ankara, İzmir, Kütahya ve Uşak karayollarının kısa süreli kapanmasına neden oldu.

Kentte öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerinde etkisini arttıran yağış nedeniyle kar kalınlığı yaklaşık 10 santimetreye ulaştı. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği kentte, özellikle trafikte aksamalar yaşandı. Kayan ve yoldan çıkan TIR'lar yüzünden Afyonkarahisar- Antalya, Ankara, İzmir, Kütahya ve Uşak karayolları kısa süreli trafiğe kapandı. Kayan TIR'lar çekici ve vinç yardımıyla kaldırıldıktan sonra yollarda trafik normale döndü. TIR'ların kaldırılması esnasında yollarda uzunluğu kilometrelere varan araç kuyrukları da oluştu. Yaklaşık 1 saat kapanan yollarda çok sayıda maddi ve küçük yaralanmalı kazalarda meydana geldi.

Yollarda denetimlerini arttıran trafik ekipleri ise büyün araçlarla birlikte zinciri olmayan küçük araçların geçişlerine izin vermedi. Gitmelerine izin verilmeyen TIR ve kamyonlar ise yol kenarlarında boş buldukları yerlere park ederek beklemeye başladılar.

Afyonkarahisar’da Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Afyonkarahisar’da Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.