Ağır Romantik filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler, konusu nedir?

Ağır Romantik filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler, konusu nedir?

Romantik-Komedi türündeki uzun metrajlı 'Ağır Romantik' filmi 14 Şubat'ta izleyiciyle buluştu. Filmi henüz izlemeyenler Ağır Romantik filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler, konusu nedir? sorularını araştırıyor.

Sanatla ilgili bir annenin ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuvarda okumaktadır. Aslı'nın hayatı, bir gün Beyoğlu'nda yürürken bir kapkaççının çantasını çalması ile bambaşka bir hal alır. Yaşadığı olay sonrası büyük bir korkuya kapılan Aslı'ya, bu sırada olaya şahit olan Kerem adında bir adam yardım eder ve çantayı bularak Aslı'ya teslim eder. Bu tatsız olay sayesinde tanışan Aslı ve Kerem, görüşmeye devam ederek çok geçmeden güzel bir ilişkiye başlar. Ancak Kerem, ayrı dünyalara sahip olduğu sevgilisine kendisini bambaşka biri olarak tanıtır. Finans uzmanı olarak kendisini tanıtan Kerem, babasının İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin başı olduğu gerçeğini de gizler. Ancak yaşananlar, onların en mutlu günlerinin akıllarından hiç çıkmayacak bir güne dönüşmesine neden olur.

Yönetmenliğini Deniz Denizcler’in üstlendiği, başrollerinde Tuvana Türkay ve Onur Tuna’nın yer aldığı Ağır Romantik filminin oyuncu kadrosu ve konusu şimdiden merak edilmeye başlandı. İşte Ağır Romantik filmi konusu ve oyuncuları…

Ağır Romantik Filminin Yapımcısı Azeri iş insanı Ruhi Aliyeva, yönetmen ve senarist Deniz Denizciler ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, akşamın en işlek saati 21.30‘ da Nişantaşı'nda caddeyi trafiğe kapatarak aksiyon ve silahlı çatışma sahnelerinin çekimlerini gerçekleştirdi.

AĞIR ROMANTİK FİLMİ OYUNCULARI

Tuvana Türkay, Onur Tuna, Sermiyan Midyat, Altan Erkekli, Durul Bazan, Semra Dinçer, Servet Pandur, Gazanfer Ündüz,

AĞIR ROMANTİK FİLMİ KONUSU

Aslı Egeli, heykeltıraş annenin ve profesör babanın konservatuarda okuyan genç kızıdır. Bir gün, Beyoğlu’nda gezerken bir adamın saldırısına uğrar ve çantası çalınır. Korku ve panik içindeki Aslı’ya, Kerem çantasını bulmasında yardımcı olur. Bu zorunlu buluşmadan sonra; Aslı ve Kerem’in arasında, aşk ve evlenmeye kadar uzanan romantik bir ilişki başlar. Başlangıçta, Kerem Aslı’nın alışkın olmadığı bir dünyadan gelse de kendisini büyük şirketlere danışmanlık yapan bir finansal uzman olarak tanıtır.

Kerem’in babası, İstanbul’un en büyük hırsızlık çetesinin reisidir. Aslı’nın dayısı ise, bu korsan çetesini yok etmek isteyen Polis Şefi Danyal’dır. Yani, Aslı ve Kerem’in hoşbeş günü, asla unutamayacakları bir güne dönüşür.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.