Aile İşi 14.Bölüm Fragmanı-İZLE 1 Haziran

Aile İşi 14.Bölüm Fragmanı-İZLE, Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölüm Çarşamba Akşamı Atv ekranlarında sizlerle olacak. İyi seyirler..

Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Aile İşi, yeni bölümleriyle Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Aile İşi dizisi 14. Bölüm yeni fragman izle…

Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölüm çarşamba Akşamı Atv ekranlarında sizlerle olacak. İyi seyirler..

Aile İşi dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Aile İşi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aile İşi dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamı Atv’de...

AİLE İŞİ 13.BÖLÜM İZLE

"Yokluğumu Ece'ye aratma, olur mu?"

Hakan, Kudret'in tehdidine boyun eğer, sevdikleri zarar görmesin diye 'Aile İşi'ni ve yaşadığı semti habersizce terk eder. Savcılıkta ifade veren ve artık köşeye sıkışan Arif içinse her yol mubahtır artık. Kudret'e emir verir. Pazar yeri ve 'Aile İşi' ekibinin yaşadığı konak alaşağı edilir. Artık 'Aile İşi' ekibi için çözüm yoktur, yolun sonuna gelinmiştir. 

Ailenin başına gelenleri öğrenen Hakan, öfkeden kendini kaybetmiş şekilde İstanbul'un yolunu tutar ve söz verdiği halde sevdiklerine zarar veren Kudret'in karşısına hesap sormak için dikilir. Ece'nin herkesten gizlediği sır, tüm sorunları bir anda çözer. Arif, yaptıklarının bedelini ödemek için tutuklanırken, Ece'ye veda edecek olmanın hüznünü yaşayan 'Aile İşi' ekibini mutlu bir sürpriz beklemektedir.

AİLE İŞİ 12.BÖLÜM DE NELER OLDU ÖZET İZLE

Müjde'nin evi darmaduman oluyor...

'Aile İşi' üyeleri, her şeyin düğümünü çözecek oyuncak bebeği Arif'ten geri almak için kolları sıvar. Kendilerine has arıza yöntemler deneyen 'Aile İşi' üyeleri, yine başlarını her tür belaya itinayla sokar. Bu arada Asiye, gazetedeki fotoğraftan ötürü kuşkulandığı Berk'i sorguya çeker.

Kudret'inse borçlulara verdiği mühlet dolmuştur. Herkes mecburen hissesini devredecekken imdatlarına sürpriz şekilde Berk yetişir ve pazar yeri meselesini kökünden halleder. Kudret'se Hakan'a gözdağı vermek için Müjde'nin evini adeta başına yıkar. Hakan ve Cemali, küle dönmüş haldeki oyuncak bebeği bulmayı başarır. Ece'nin bebekle karşılaşması da heyecan yüklü anları beraberinde getirir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar