Ak Kadrolar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ak Kadrolar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği merkez ilçe muhtarları istişare ve değerlendirme toplantısına...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği merkez ilçe muhtarları istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Düzenlenen istişare toplantısına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Eşref Fakıbaba, Halil Özcan, Mahmut Kaçar ile Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül katıldı. 16 Nisanda yapılacak referandum öncesinde çalışmalarını sürdüren Bakan Çelik, 3 merkez ilçe muhtarları ile yapılan istişare toplantısında muhtarlara seslendi. Bakan Çelik, "öğrenci sayısı fazla olan büyük köylerde lise yapımına başlıyoruz. Bu yılın sonuna kadar bir tane grup yolu kalmayacak hepsi asfalt olacak. Bütün grup yollar asfalt olacak. İlçe belediyelerimiz köy içlerini de halledecekler. Haliliye Belediyesinde diyelim ki şu kadar köy var. Yok efendim 2017'de köyün içinde sorun olmayacak. Bin 900 kilometre grup yolumuz var grup yollarımızda sorun istemiyorum 2017 yılının sonuna kadar grup yollarının tamamı asfaltlanıp bitmiştir. Gece saat 03.00'da son görüşmemi tamamladım kardeşlerim. Terlemek için biz buradayız biz dertli insanlarız, Tayyip Erdoğan'ın yolundan gidenlere sesleniyorum biz dertli insanlarız. Onun için yeni sistemde sabah yüzde 50'nin üzerinde oy alan cumhurbaşkanı dışarıdan bakanlarını atıyor ve ertesi gün hükümet kuruluyor, bir gün bile kayıp yok" şeklinde konuştu.

Muhtarlarla zaman zaman bir araya gelerek mahalle sorunlarını birlikte çözüme kavuşturduklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, "Bu seçim artık baskıların son bulacağı, vesayetlerin son bulacağı, hükumetlerin istikrarlı olacağı ve iş yapacağı etkili icraat yapacağı bir dönüm noktasıdır" dedi.

Ak Kadrolar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ak Kadrolar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.