Ak Parti Heyetinden Başkan Çakır’a Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Heyetinden Başkan Çakır’a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Malatya İl Yönetimi, hafta sonunda Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın coşkulu bir şekilde karşılanmasında büyük gayret...

AK Parti Malatya İl Yönetimi, hafta sonunda Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın coşkulu bir şekilde karşılanmasında büyük gayret ve çabaları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan, Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Emin Yalçınkaya ile il yürütme kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanımızın yaptığı toplu açılış töreninde çok sayıda Büyükşehir Belediyemizin yatırımları vardı. AK Partili Belediyelerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Bundan sonra yeni süreci vatandaşlarımıza sahada anlatacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bu süreçte desteklerini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesinin Malatya genelinde yaptığı çalışmaların büyük bir coşku ve heyecan uyandırdığını belirten Kahtalı, "Her gittiğimiz köyde, beldede ve ilçede yapılan güzel hizmetler karşımıza çıkıyor. Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları göz dolduruyor. Yapılan bu hizmetler hem yerelde hem de genel merkezimiz tarafından takdirle karşılanıyor. Cumhurbaşkanımız da büyük bir övgü ve takdirle Malatya Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan mutlu olduğunu belirtti. Buradan ayrılışı da çok mutlu bir şeklide oldu. Bundan dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah daha hayırlı işlerde hep birlikte çalışırız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Büyükşehir sürecinden sonra partimizin ortaya koymuş olduğu yerel kalkınma ve insan odaklı hizmet anlayışı var. Hem insana yönelik hem de kentin imarına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

AK Parti İl Teşkilatının organizasyonlar konusunda büyük bir tecrübeye sahip olduğunu belirten Başkan Çakır, "Cumhurbaşkanımızın karşılanmasında bütün arkadaşlarımız her noktada görev aldı. Cumhurbaşkanımız da Malatya'dan memnun ayrıldı. Organizasyon son derece başarılıydı, mahallelerimizden, ilçelerimizden gelen bütün hemşerilerimizin sağlıklı bir şekilde miting alanına gelmesi sağlandı. Güzel bir organizasyon yapıldı. Bundan dolayı başta İl Başkanımız olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yüzümüzün akıyla Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Kendisi de Malatya'mızdan memnun bir şekilde ayrıldı. Bizler de Malatya ile ilgili taleplerimizi iletme fırsatı bulduk" diye konuştu.

Referandum sürecinin önemine de değinen Başkan Çakır, Türkiye'nin daha güçlü ve hızlı karar alabilen bir idare sistemine geçmesi gerektiğini belirterek, "Hep birlikte bu sürecin Malatya'mızda barış ve huzur içerisinde geçmesi için elimizden gelen tüm tedbirleri alacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından AK Parti heyeti, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Belediye Girişinde yapılan 15 Temmuz Şehitler Köşesi'nde toplu hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Ak Parti Heyetinden Başkan Çakır’a Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Heyetinden Başkan Çakır’a Teşekkür Ziyareti

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.