Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı:

Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı:

Son dönemlerde artan terör saldırıları ve AK Partili siyasetçilerin hedef alınması ile ilgili konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Bu...

Son dönemlerde artan terör saldırıları ve AK Partili siyasetçilerin hedef alınması ile ilgili konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Bu dava Şehadetlerle büyümektedir ki bizler şerefli bir ölümü, şerefsizce bir ömre tercih etmiş bir oluşumun parçasıyız" dedi.

İl Başkanı Kahtalı, son dönemlerde artan terör saldırıları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 10 askerin şehit olduğu ve 8 vatandaşın da hayatını kaybettiği saldırıyı kınayan Kahtalı, "Alçakça saldırıda Şahadet mertebesine ulaşanlara Cenabı Allah'tan rahmet Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Ayrıca bu menfur terör saldırısında Şehit olan İl Gençlik Kolları üyemiz, yol arkadaşımız Eyüp Hacıoğlu kardeşimize de Cenabı Allah'tan rahmet yakınlarına da Cenabı Allah'tan sabırlar niyaz ederim" dedi.

Yine Şemdinli saldırısının ertesi günü Diyarbakır Dicle AK Parti İlçe Başkanı Deryan Akter'e de PKK'lılarca yapılan saldırıya değinen Kahtalı, "Terörizm Uluslar arası bir araç olarak kullanılmakta ve saplantılı ideolojilerle insanları sindirmeye çalışmaktadır" diye konuştu. PKK Terör Örgütünün son zamanlarda açıkça AK Partili siyasileri hedef aldığını belirten Kahtalı, "Irk dil ve din ayrımı yapmadan saldıran, Kürt halkının sözde savunuculuğunu yapan PKK Terör Örgütü ve uzantıları bilmelidir ki Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan arkadaşlarımıza yapılan bu haince saldırılar bizleri millet olarak birbirimize daha çok birleştirmektedir. Milletimiz şanlı tarihimizin hiçbir döneminde korkmamıştır, bizler de bu kutlu davanın fertleri olarak asla korkmadık, korkmuyoruz ve korkmayacağız" ifadelerine yer verdi.

Hiçbir kutsalı olmayan PKK'nın uluslar arası bir maşa olarak kullanıldığını belirten Kahtalı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Aldıkları emirler karşılığında da din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin kalleşçe ve alçakça saldırmaktadır. Dicle İlçe Başkanımız ve dava arkadaşımız Deryan Akter'in şehadeti de bu nokta da çok anlamlı ve önemlidir. Tehditler ve korku psikolojisi karşısında dik durmak, gönül verdiği davayı canı pahasına bırakmamak ve Allah'ın verdiği canı yine Allah'tan başkasının alamayacağına iman etmek işte budur.

Bu dava şehadetlerle büyümektedir ki bizler şerefli bir ölümü, şerefsizce bir ömre tercih etmiş bir oluşumun parçasıyız. Bizler "Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık" diyen bir liderin siyaset anlayışını şiar edinmişiz.

Emperyalistlerin Orta Doğu'da Uşaklığını yapan PKK Terör Örgütü ve uzantılarının en kısa sürede ülke gündemimizden çıkması için kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz."

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.