Ak Parti Teşkilatından Yüreğir Ziraat Odası’na Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Yüreğir Ziraat Odası’na Ziyaret

20 bini aşkın üye sayısı ile Çukurova'nın en büyük çiftçi kuruluşları arasında yer alan Yüreğir Ziraat Odası, AK Parti Yüreğir İlçe Teşkilatı'nı...

20 bini aşkın üye sayısı ile Çukurova'nın en büyük çiftçi kuruluşları arasında yer alan Yüreğir Ziraat Odası, AK Parti Yüreğir İlçe Teşkilatı'nı ağırladı.

İlçe Başkanı Ahmet Çözer ve beraberindeki bir grup teşkilat üyesi, Yüreğir Ziraat Odası'nda Başkan Mehmet Akın Doğan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, çiftçinin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

"20 gün yetmez 1 yıl süre istiyoruz"

Konuklarına Yüreğir Ovası'nda ziraatı yapılan ürünler ve Oda'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Doğan, oturdukları binanın tahliyesiyle ilgili konuya değindi.

Kiracısı oldukları hazineye ait binanın Kızılay'a tahsis edildiğini ve binayı tahliye etmelerinin istendiğini belirten Doğan, üreticilerin taşınma sürecinde ve sonrasında mağdur olmaması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Taşınmaları için 20 gün ek süre verildiğini belirten Doğan, "Binayı tahliye etmemiz için tanınan sürenin yetmesi imkânsız. Yer arayışımız halen sürüyor. Binayı bugün bulsak içinin tefrişatı, Odamızın çalışmasına uygun hale getirilmesi ve taşınmamız en az 6 ay sürer. Biz, çiftçimize en uygun binanın bulunup, içinin düzenlenmesi için 1 yıl süre tanınmasını talep ediyoruz" dedi.

Yeni bina arayışlarını yine aynı muhitte sürdürdüklerini ifade eden Doğan, "İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz de bu bölgede. Bizler yeni binamızın da aynı bölgede olmasını istiyoruz. Çiftçimiz herhangi bir işlem için Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne gitmek zorunda kaldığında zaman kaybı yaşamasınlar istiyoruz" diye konuştu.

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer de, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Mehmet Akın Doğan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Çözer, Yüreğir çiftçisinin yaşadığı sorunların çözümü konusunda her zaman iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

Ak Parti Teşkilatından Yüreğir Ziraat Odası’na Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Yüreğir Ziraat Odası’na Ziyaret

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.