Ak Parti Whatsapp Hattı İle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Soruları Yanıtlanacak

Ak Parti Whatsapp Hattı İle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Soruları Yanıtlanacak

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, 16 Nisan 2017 tarihinde halk oyuna sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili vatandaşları bilgilendirmek...

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, 16 Nisan 2017 tarihinde halk oyuna sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili vatandaşları bilgilendirmek için Whatsapp hattı kurdu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan halk oylaması öncesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin doğru anlaşılabilmesi için Whatsapp hattı kurduklarını belirterek bu konuda Nevşehirli vatandaşların sorularını cevaplayacaklarını söyledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılacak olan halk oylaması ile ilgili çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek: "İl teşkilatımız olarak halk oylaması çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Teşkilat mensuplarımız başta olmak üzere tek tek bütün seçmenlerimize ulaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda veya görüştüğümüz vatandaşlarımızın bir çoğunun kafasında bir takım sorular var ve biz bu sorularla birebir muhatap olmak için bir teknolojinin bizlere sağladığı imkanları da kullanarak bir Whatsaapp hattı kurduk. Ben başta olmak üzere seçimde görevli ekip arkadaşlarım halkımızın sorularını yanıtlayacak ve aklındaki karışıkları çözeceğiz. Vatandaşlarımız 05359675050 numaralı hattımızı rehberinize ekleyerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili akıllarına takılan bütün soruları sorabilicekler" diye konuştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar ve İl Yerel Yönetimler ve SKM Başkanı Sami Demirses tarafından kullanılacak Whatsapp hattında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında yanlış bilenen konulara da açıklık getirilecek.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.