Akhisarlı Şehit Polisin Memleketinde Hüzün Hakim

Akhisarlı Şehit Polisin Memleketinde Hüzün Hakim

Dün gece İstanbul'da Beşiktaş ile Bursaspor maçı çıkışı Vodafone Arena Stadyumu civarında meydana gelen 2 patlamada 38 kişi şehit düştü.

Dün gece İstanbul'da Beşiktaş ile Bursaspor maçı çıkışı Vodafone Arena Stadyumu civarında meydana gelen 2 patlamada 38 kişi şehit düştü. Şehit düşen polisler arasında bulunan 26 yaşındaki Ali Aksoy'un memleketi Akhisar'da hüzün hakim.

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı 10 kilometre uzaklıkta bulunan Sarıçalı Mahallesi'nde ikamet eden şehit polis Ali Aksoy'un annesi Medine, babası Ömer ve kardeşi Mehmet Aksoy dün gece yarısı saatlerinde akrabaları ile birlikte İstanbul'a gitti.

Sabah saatlerinde şehit düştüğü öğrenilen Ali Aksoy'un memleketinde ise hüzün hakim oldu. İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli şehit polis Ali Aksoy'un dayısı Ünal Adeş, en son 1 ay önce Ali Aksoy'un memleketine izne geldiğini belirterek, bekar ve 3 yıllık polis olduğunu belirtti. Aksoy'un dedesi Şevket Yağızer ise torununu en son 1 ay önce gördüğünü ve sabah saatlerinde de şehit düştüğünü kaydetti.

Şehit polis Ali Aksoy'un memleketi Akhisar Sarıçalı Mahallesi'ndeki evinde eş, dost ve akrabaları aileyi yalnız bırakmazken, 112 acil servis ekipleri ve jandarma güvenlik güçleri de hazır bulunuyor. Mahalle ise bayraklarla donatıldı.

Akhisarlı Şehit Polisin Memleketinde Hüzün Hakim

Akhisarlı Şehit Polisin Memleketinde Hüzün Hakim

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.