Aktürk: "Şirketimize Değer Katacak Tüm Önerileri Ödüllendireceğiz”

Aktürk: "Şirketimize Değer Katacak Tüm Önerileri Ödüllendireceğiz”

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, hayata geçirdikleri Bireysel Öneri Sistemi kapsamında şirketlerine değer katacak tüm önerileri ödüllendireceklerini...

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, hayata geçirdikleri Bireysel Öneri Sistemi kapsamında şirketlerine değer katacak tüm önerileri ödüllendireceklerini söyledi.

YEDAŞ, çalışanlarının iş süreçlerine katılımlarını sağlayarak yetenek ve bilgi birikimlerini, karşılıklı yarar sağlayacak yönde kullanmalarına imkan tanıyor. "Çalışanlarının yetenekleriyle başarma" felsefesiyle hayata geçirdiği Bireysel Öneri Sistemi kapsamında "Aklımda Fikrimde YEDAŞ" uygulaması ile çalışanların önerilerini paylaşmasını sağlıyor. Birincisi "Müşteri Memnuniyeti" temasıyla gerçekleştirilen uygulama sonrasında yapılan değerlendirme sonucunda iş süreçlerine dahil edilecek öneriler Kasım ayında belirlendi. Kabul edilen öneri sahiplerine, düzenlenen bir toplantı ile Genel Müdür Rıdvan Aktürk tarafından "Teşekkür Belgeleri" takdim edildi.

Adalet ve eşitlik çerçevesinde bütün YEDAŞ çalışanlarının fikir ve önerileri çok önemli olduğunu belirten Genel Müdür Rıdvan Aktürk, "Bireysel öneri sistemi, çalışanlarımızın önerilerini almak açısından bizim için çok önemli. Adalet ve eşitlik çerçevesinde bütün çalışanlarımızın sunduğu fikirleri önemsiyoruz. Çalık Grubu üst yönetimi ve YEDAŞ üst yönetimi, çalışanların verimli ve etkin çalışması, kuruma değer katmasının, çalışan memnuniyetine bağlı olduğu bilincini taşımaktadır. Çalışanların bu gibi uygulamalarla önerilerini, fikirlerini dinlemek, değerlendirmek, aidiyeti ve memnuniyeti güçlendirecektir. Bu felsefe ile hayata geçirdiğimiz Bireysel Öneri Sistemi kapsamında şirketimize değer katacak, tüm önerileri ödüllendireceğiz" dedi.

Aktürk ayrıca, şirket gündeminde her zaman ilk sırada yer alan iş sağlığı güvenliği konusunda da öneri sürecinin devam ettiği bilgisini verdi.

Aktürk: "Şirketimize Değer Katacak Tüm Önerileri Ödüllendireceğiz”

Aktürk: "Şirketimize Değer Katacak Tüm Önerileri Ödüllendireceğiz”

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.