Alaplı Durhanlı Köyü

Alaplı Durhanlı Köyü

Durhanlı Köyü haberleri, Alaplı Durhanlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Durhanlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Durhanlı Köyünde vefat edenler,köyün eski adı ve dahası haberimizde.


Alaplı Durhanlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Durhanlı köyü son dakika gelişmeleri, Durhanlı köyüne özgü yemekler, Alaplı Durhanlı köyünün tarihi, Durhanlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Durhanlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aydınyayla, Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür.

 

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Durhanlı Köyü Resimleri ve Durhanlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Alaplı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Alaplı Zonguldak Arası Kaç Km? Alaplı Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Alaplı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Alaplı Aydınyayla Köyünde doğan biri var mı? Alaplı Doğumlu Ünlüler Kimler?

ALAPLI DURHANLI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Durhanlı, Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.