Alaplı Hacıhasan Köyü

Alaplı Hacıhasan Köyü

Hacıhasan Köyü haberleri, Alaplı Hacıhasan köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hacıhasan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Hacıhasan Köyünde vefat edenler,köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Alaplı Hacıhasan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacıhasan köyü son dakika gelişmeleri, Hacıhasan köyüne özgü yemekler, Alaplı Hacıhasan köyünün tarihi, Hacıhasan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hacıhasan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hacıhasan , Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür.

 

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hacıhasan Köyü Resimleri ve Hacıhasan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Alaplı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Alaplı Zonguldak Arası Kaç Km? Alaplı Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Alaplı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Alaplı Hacıhasan Köyünde doğan biri var mı? Alaplı Doğumlu Ünlüler Kimler?

ALAPLI HACIHASAN KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Hacıhasan, Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür.

Hacıhasan, Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür.Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.Köyün yetiştirdiği iki baş pehlivanımız vardır.köy sünnet düğünlerinde güreşler olurdu. üç mahalleden oluşan hacıhasan bayramlaşmayı hep birlikte namazla yanı denen yerde yapar.Zonguldak iline 71 km, Alaplı ilçesine 11 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir. 
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. köyde demir çelik ve TTK da çalışan insanlar mevcuttur.Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır.köyumuzde betonlanmayan alan kalmamıstır. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.