Alfabetik Karagöz Oyunu

Alfabetik Karagöz Oyunu

Karagöz-Hacivat Temalı Türkçe Kelime Oyunu “Alfabetik Karagöz” En Beğenilen Oyunlar Listesinde!

Karagöz-Hacivat Temalı Türkçe Kelime Oyunu “Alfabetik Karagöz” En Beğenilen Oyunlar Listesinde!

İstanbul merkezli mobil oyun şirketi Eflatun Yazılım’ın 2 Türk Bilgisayar Mühedisi tarafından  geliştirilen ilk Karagöz-Hacivat temalı mobil kelime oyunu “Alfabetik Karagöz” App Store’da “Beğendiğimiz Uygulama ve Oyunlar” listesine girdi. %100 Türkçe içerik ile Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan Karagöz-Hacivat konsepti ile öne çıkan oyunda başlangıç olarak 49 bağımlılık yapıcı bölüm ve bu bölümlerde geçmeniz gereken zorlu görevler var.

IOS ve Android işletim sistemine sahip farklı çözünürlükteki cihazların tümünde çalışan uygulamada facebook bağlantısı sayesinde arkadaşlarınıza meydan okuyup onlarla yarışma imkanı da buluyorsunuz.

Oyunda, Karagöz’ün okuma yazma öğrenmeye karar vermesi ile gelişen bir hikaye var. Siz de, bu hikayede Karagöz’e yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Sizden beklenen ise, yukarıdan rasgele ekrandaki tahta üzerine akan harflerden kelmeler oluşturmanız ve Karagöz’e yeni kelimeler öğretmeniz. Ne kadar uzun kelimeler oluşturursanız o kadar çok puan kazanıyorsunuz ve sonraki bölüme geçme şansınız artıyor.


Kısacası hem eğleneceğiniz hem de zeka egzersizi yapacağınız bu Türkçe kelime oyununu oynarken; geçmişe gidecek, Hacivat ve Karagöz ile arkadaşlık edecek, maceranın dışına hiç çıkmak istemeyeceksiniz.

IOS Cihazlar için download linki: http://apple.co/1ZclHKd

Android Cihazlar için download linki: http://bit.ly/1TX4O67

Oyunun web sitesi: http://alfabetikkaragoz.com


www.eflatunyazilim.com 
www.alfabetikkaragöz.com

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.