Alija 4. Bölüm Fragmanı İzle 20 Şubat

Alija 4. Bölüm Fragmanı İzle 20 Şubat

Alija 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Alija 4. Bölümünü salı günü TRT 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Alija dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Alija , yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Alija dizisi 4. Bölüm yeni fragman izle…

Alija 3. Bölümde Neler Olacak?

İslam Manifestosu ile Doğu-Batı Arasında İslam kitapları artık tüm dünyanın gündemine oturmuş, özellikle İslam ülkelerinde yeni bir silkinme ve uyanışa yol açmış, bütün Müslümanların dikkatini Bosna’ya yöneltmiştir.

Komünist rejim aslında Alija’yı değil kendisini kapatmıştı hapishaneye!

Alija’nın özgürlüğüne kavuşmak için içerden, Halida, Bakir ve dava arkadaşlarının ise dışardan verdiği mücadele sonunda 14 yıllık mahkumiyet 11 yıla indirilir ve Alija çıkarılan af ile hapishaneden çıkar.
Artık yeni bir dönem başlıyor. Komünizm bütün dünyada can çekişiyor, komünist yönetim altında bulunan halklar özgürlüklerini elde edip bağımsız yönetimlere dönüşmek için başkalaşıyorlardı.
Özgürlük mukadderdi ve gelecekti.

Alija bunu görerek Demokratik Eylem Partisi (SDA)’ni kurmak için yeni ve çileli bir yolculuğa daha başlıyor.

alija-3-bolum-fragmani

Alija 2. Bölüm Özeti

Mevcut rejim, Bosna Müslümanları için felaketler getirir. Artık Saraybosna o eski canlılığını yitirmiş, Osmanlı döneminin bütün renkleri birer birer solmaya başlamıştır.

Halk yoksulluk içinde açlıkla karşı karşıyadır. Buna rağmen yöneticiler refahı yaşamaktadır. Halida ve Alija ise bu eşitsizliğin ve zulmün karşısında yer alırlar.

Alija mevcut rejimlerin geçersizliğini öne sürer ve dünyaya İslam’ı Doğu ve Batı arasında en doğru yönetim biçimi olarak önererek insanlara adeta üçüncü yol gösterir. Bu durum mevcut rejimi aşırı derecede rahatsız eder ve Alija Izetbegović ile 14 Arkadaşı İslam Cumhuriyeti kurmaya çalışmakla suçlanarak tutuklanırlar.

Artık Alija ve arkadaşları için sorgulanma, hararetli atışmaların yaşandığı ve hukuk dışı kararların alındığı bir mahkeme süreci başlar. Halida ve çocuklarının belirsiz bekleyişten yorulan kalplerini titreten tek bir soru vardır şimdi: Alija’ya kavuşabilecekler midir?

Alija dizisinin yeni bölümü olan, 4. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Alija Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Alija dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı TRT 1’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.