Alipaşa’daki 605 öğrenci çeşitli okullara kaydedildi

Alipaşa’daki 605 öğrenci çeşitli okullara kaydedildi

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Alipaşa ilk ve ortaokulunda öğrenim gören 605 öğrenci, çevredeki...

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Alipaşa ilk ve ortaokulunda öğrenim gören 605 öğrenci, çevredeki farklı okullara nakledildi.

Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında oluşabilecek kazaların önüne geçmek için Alipaşa ilk ve ortaokulu öğrencileri için ivedi çalışma başlattıklarını söyledi. Özkan, "İlçemiz Alipaşa Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle burada bulunan Alipaşa ilk ve ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerimizin yıkım ve yapım çalışmalarından doğacak kazalara maruz kalmamaları için tarafımızca ivedi olarak çalışma başlatılmıştır. Bu kapsamda belirttiğimiz okullara ait kayıt bölgeleri mahalle muhtarı, okul aile birliği başkanı, veli ve okul idaresinin görüşü alınarak ilçemizdeki Tevfik Fikret Ortaokulu, İskenderpaşa İlkokulu ve İsmetpaşa İlkokulu ile ilişkilendirilmiştir. Toplam 605 öğrencimiz hiçbiri okulsuz kalmayacak şekilde belirttiğimiz okulların kayıt sistemi ile ilişkilendirilmiştir" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.