Altınova’ya Çiçek Hali Kurulacak

Altınova’ya Çiçek Hali Kurulacak

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Yalova'daki çiçek birlikleri temsilcileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu...

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Yalova'daki çiçek birlikleri temsilcileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret ettiler.

Süs Bitkileri sektörü hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Oral ve çiçek birliği yöneticileri, Altınova Belediyesi'nin Çiçek Mezadı ve Hali Projesi hakkında Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundular.

Böyle bir projenin bölge ve ülke ekonomisine büyük kazanımlar sağlayacağını ifade eden Başkan Oral, projeyle ilgili yer sorunun bulunmadığını ve teknik tüm çalışmaların tamamlandığını söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da projenin tamamlanmasının ardından çiçekçilik sektörünün önemli bir ivme kazanabileceğini ifade ederek, gerekli desteklerin verileceğini belirtti.

YASBİR (Yalova Süs Bitkileri Üreticileri Birliği) Başkanı Hüseyin Aysan, YASBİR Genel Sekreteri Şefik Yıldırım, SÜSBİR (Süs Bitkileri üreticileri Alt Birliği) Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Okul ve GARDEN A.Ş. (Yalova Garden Süs Bitkileri Tarım Sanayi Ve Ticaret A.Ş) Yönetim Kurulu üyesi Rıza Samast Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan da hazır bulundu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.