Amerikan Servisleri Mutfakları Renklendirecek

Amerikan Servisleri Mutfakları Renklendirecek

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübünün etkinlik rehberinde bu hafta mutfakları renklendirecek bir etkinlik var.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübünün etkinlik rehberinde bu hafta mutfakları renklendirecek bir etkinlik var. 15 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek Amerikan Servisleri Atölyes'nde çeşitli malzemeler kullanılarak birbirinden güzel Amerikan Servisleri yapılacak. Minik dokunuşlarla mutfaklarını güzelleştirmek isteyen tüm kadınlar bu etkinliğe davetli.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, kadınları bu hafta da eğitici ve keyifli biri etkinlikte ağırlamaya hazırlanıyor. 15 Ekim Cumartesi günü 15.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek Amerikan Servisleri Atölyesi, kadınlara mutfaklarını süsleyecekleri birbirinden renkli Amerikan Servisleri yapma fırsatı sunacak.

Mukavva, keçe, hasır gibi bir çok malzeme kullanılarak yapılacak Amerikan Servislerinde kadınlar, kendi zevklerini yapacakları servislere yansıtacak. Etkinlik sayesinde kadınlar hem hünerlerini konuşturacak hem de keyifli vakit geçirecek.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, 2016 sonuna kadar her cumartesi kadınlara özel atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek.

Bu eğlenceli etkinliğe tüm kadınlar davetli.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.