Ankara Emitt’e Hazır

Ankara Emitt’e Hazır

Ankara, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT'te yine Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda gerçekleştirilen organizasyon ile yer alıyor.

Ankara, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT'te yine Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda gerçekleştirilen organizasyon ile yer alıyor. Ankara bu yıl, "Sağlık Turizminin ve Termalin Başkenti Ankara" temasıyla fuarda boy gösterecek.

26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT için Ankara, sağlık turizmi ve termal kapasitesi ile tanıtılacak. Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında Ankara'daki yerel kuruluşların ve turizm profesyonellerinin tam desteği alındı. Fuarda bu yıl Ankara, "Sağlık Turizminin ve Termalin Başkenti Ankara" teması çerçevesinde etkinlikler düzenleyecek. Ankara'nın tarihi ve kültürel değerleriyle şekillenen stantta görevliler, Ankara'nın sağlık ve termal turizmi alanında sunduğu hizmetleri turizm ajansı temsilcilerine anlatacak. Stant da ayrıca; telkâri işlemeciliği, ipek iğne oyası, çivisiz fıçı yapımı, ipek kozasından ipek çekimi gibi canlı performanslar ile Seymen Oyunu gösterisi, taş bebek, ipek iğne oyası, yumurta oyma, kökboyalı yöresel kilim, dokuma, bez, şal gibi yöresel ürünler tanıtılacak ve Çini, Tezhip, Ebru, Hattat, Bakırcı ustalarından performanslar sergilenecek.

Şayık: "EMITT gibi önemli bir platformda yer almak, Ankara'nın tanıtımına katkı sağlamak son derece önemli"

5 yıldır EMITT organizasyonunda Ajansın yer almasının onurunu yaşadıklarını vurgulayan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, şu değerlendirmelerde bulundu:

"EMITT gibi önemli bir platformda yer almak, Ankara'nın tanıtımına katkı sağlamak son derece önemli. Her yıl , EMITT'te başkente yaraşır bir şekilde yer almak için paydaşlarımızla çalışmalar yürütüyoruz. Standımızla, tanıtım materyallerimizle, sunumlarımızla dikkatleri Ankara" ya çekmeyi hedefliyoruz. Burada, bizimle yürüyen tüm kurum, kuruluşlarımıza teşekkür ederim. Bu yıl, "Sağlık Turizminin ve Termalin Başkenti Ankara" temasını seçtik. Önümüzdeki yıllarda da belirleyeceğimiz temalar ile Ankara'nın tanıtımına hizmet edeceğiz."

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.