Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli bu defa çukur dizisinde karşımıza Yamaç olarak çıkıyor. Başrolde dilan çiçek deniz ile beraber olacak. Daha öce İçerde dizisinde onu Mert karakteriyle tanımıştık. Peki Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras bulut iynemli içerde dizisinden sonra Çukur dizisinde Yamaş karakteriyle karşımızda. Başrollerinde Aras bulut iynemli ve dilan çiçek deniz in rol aldığı çukur dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da çukur dizisi oyuncuları içerden çıkmış diye fenomen oldular.

Show Tv Dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan çukur dizisi 23 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçova ailesinin yönettiği mahalleyi anlatan Çukur Dizisi Konusu diğer dizilerden ayrılıyor.  Uyuşturucu ticaretine izin vermeyen Koçovalıların karşısına bir grup çıkıyor.

Çukur dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde çukur dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Aras Bulut İynemli Kimdir | İçerde | Çukur

Aras Bulut İynemli (d. 25 Ağustos 1990) Türk oyuncu. Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği okumaktadır.

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir.[1]

2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı "Tamam mıyız ?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır.

Maral: En Güzel Hikayem, yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı TV8'in ilk iç yapımlar dizisidir. Dizinin ilk bölümü 5 Mart tarihinde seyircilere sunulmuştur. 21 Mayıs'ta sezon finali yapmıştır.

Eylül 2016'dan beri İçerde adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bu dizide Mert Karadağ (Umut Yılmaz) karakterini canlandırmaktadır.

Aras Bulut İynemli Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

2009                Dizi            Arka Sokaklar    Şeref    Konuk oyuncu
2010                Kısa film    Sancı        Başrol oyuncusu
2010 - 2013     Dizi    Öyle Bir Geçer Zaman ki    Mete Akarsu    Yardımcı oyuncu
2013                Film    Mahmut ile Meryem    Mahmut    Başrol oyuncusu
2013 - 2014     Dizi    Muhteşem Yüzyıl    Şehzade Bayezid    Yardımcı oyuncu
2013                Film     Tamam mıyız?    İhsan    Başrol oyuncusu
2014                Film     Pek Yakında    -    Konuk oyuncu
2015                Dizi    Maral: En Güzel Hikayem    Sarp Altan    Başrol oyuncusu
2016-2017       Dizi    İçerde    Umut Yılmaz / Mert Karadağ    Başrol oyuncusu
2017 - ?           Dizi    Çukur    -    Başrol oyuncusu
 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.