Ardeşen Yeşiltepe Köyü

Ardeşen Yeşiltepe Köyü

Yeşiltepe Köyü haberleri, Ardeşen Yeşiltepe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeşiltepe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Rize Köyleri Arasında yer alan Yeşiltepe Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Ardeşen Yeşiltepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşiltepe köyü son dakika gelişmeleri, Yeşiltepe köyüne özgü yemekler, Ardeşen Yeşiltepe köyünün tarihi, Yeşiltepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşiltepe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşiltepe, Rize ilinin Ardeşen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşiltepe Köyü Resimleri ve Yeşiltepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ardeşen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ardeşen Rize Arası Kaç Km? Ardeşen Hava Durumu? Rize Köyleri ve Ardeşen Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Rizeli iseniz Rize Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Rizeli Ünlüler arasında Ardeşen Yeşiltepe Köyünde doğan biri var mı? Ardeşen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yeşiltepe, Rize ilinin Ardeşen ilçesine bağlı bir köydür.Geleneksel karadeniz yemekleri olan muhlamasiyla, lahananin birçok farkli sekilde hazirlanip sunuldugu, organik birçok meyvenin sebzenin yetistigi, doğal yollarla elde edilen et ve sut urunlerinin bulundugu , faydalarinin saymakla bitmedigi kestane balinin uretildigi, ormanlarinda yaban mersini ve böğürtlenlerinin kendilinden yetiştiği bu köyde inanin çok enfes lezzetler tadabilirsiniz.
Rize iline 51? km, Ardeşen ilçesine 12? km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi genel olarak çay tarimina bağlıdır fındık, arıcılık ve hayvancılıkta önemli yer tutmaktadir.
Köyde ilköğretim okulu yoktur. Köyün içme suyu şebekesi vardır ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.