Arka Sokaklar 384. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 384. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 384. Bölümünü Cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 384. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 384. Bölüm yeni fragman izle…


Arka Sokaklar 384.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 384. Bölümünü Cuma Akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan, 384. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Kanal D’de...

Arka Sokaklar 384.Bölüm Özeti; Hüsnü haricinde ki kahramanlarımız yeni yılı görev başında kutlayacaktır. Rıza kendisine gelen davetiyeyi Hüsnü’ye verir. Hüsnü ailesi ile birlikte “NÜKHET DURU’yu” dinlemeye gidecektir. Suat, Nazike ve Zeliha inanılmaz bir heyecan yaşarlar ve hazırlıklara başlarlar. Nükhet Duru’yu dinlemeye gittikleri mekanda ilk önce karşılarına Tıpa Tıp Bülent Ersoy Show taklidi ile “FEHMİ DALSALDI” çıkar.

Suat ve Nazike kendisinin taklit olduğunu anlamayıp, gerçek zanneder ve adamın kulisine dalarlar. Nükhet Duru’nun sahnesi bitmek üzereyken bir anda elektrikler kesilir ve boynundaki muhteşem kolye çalınır. Nükhet Duru, bu durumdan Suat’ı sorumlu tutar. Nazike, Suat, Metin, Tekin, Zeliha nezarette bulurlar kendilerini. Nükhet Duru’da apar topar emniyete gelir. Murat, Ali ve Volkan, turist kızları Kadıköy sokaklarında tacizcilerden kurtarmaya çalışırlar.

Mesut ve Selin dansöz Bahar’ın zararlı sevdalısı Erkin’in peşindeyken kendilerini “DİLBER AY’ın” mekanında bulurlar. Tunç, yeni yılı kız arkadaşı Defne ile baş başa geçirmeye karar verir. Ancak onları da gittikleri yerde bir sürpriz beklemektedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.