Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı İzle

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar 460. Bölümünü cuma akşamı saat 20:00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ali çılgına dönüyor! Tekin misafir olarak gelen Gonca ile ilgili, Hüsnü'ye sert sözlerle yükleniyor ve babasından sert cevap alıyor!  

Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tamamlayıp normal hayatına döner. Aylin'in tavırlarının değişmediğini gören Hakan, bu yapılanları kendisine yediremez.

Hakan, Sinem ile aynı yataktayken içeri giren silahlı adamın karşısında zor durumdadır! Hakan'ı, Sinem rahatlatır. Hakan, Aylin'e inat Sinem ile mi birlikte oldu? Yoksa, bir komplonun içine mi düştü?

Ali, görev icabı uyuşturucu çetesine sızar Amacı, torbacıların başındaki adama ulaşmaktır; fakat, bu yolda işler çığırından çıkar!

Mesut, Tolga olayından sonra Selin'i kaybedeceğini düşünür. Aralarındaki kavga onları bir araya getiren bir kavga olur ve duyguları öpücükle birbirlerine kenetlenir!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar