Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı İzle

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Arka Sokaklar 468. Bölümünü cuma akşamı saat 20:00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cuma akşamları kanal d ekranlarında yayınlanan arka sokaklar dizisinin 468.bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar senaryosu ve oyuncularıyla seyircinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Arka Sokaklar dizisi 468. bölümünü tek parça ve hd olarak kanal d ekranlarından ve internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Ağır yaralı hastaneye kaldırılan Aylin, ameliyata alınıp hayata döndürülmeye çalışılıyor!

Sinem'in saklandığı adrese giden Aylin, Rus Mafyası lideri Vitali tarafından vurulur. Onu evde Sinem bulur ve hastanenin önüne bırakır. Aylin ağı yaralıdır. Sinem, Hakan'ı arayıp olayı haber verir. Hakan sayasinde ekibimizde durumu öğrenince şok yaşanır. Herkes Aylin'in bulunduğu hastaneye gider. Aylin ameliyata alınır. Uzun bir ameliyat süreci yaşanır. Dışarıda ise, Hakan ve ekip umutla doktordan gelecek haberi beklerler.

Bu sırada Hakan, Aylin'in vurulma olayından sonra ekip tarafından dışlanır. Herkes onu suçlamaktadır. Hakan, bu olayı çözüp ekibin karşısına onurlu çıkabilmek için Vitali ve Sinem'in peşine düşer. Vitali'nin bulunduğu adresi bulan ekip operasyon düzenler. Vitali kaçar. Hakan peşinden gider. Metruk bir binada Vitali'yi sıkıştıran Hakan onunla dövüşmeye başlar.

Hakan, Vitali olayından sonra Sinem'le buluşur. Sinem tekrar acındıran hali ile Hakan'la konuşmaya çalışır. Hakan bu sefer onu dinlemez. Silahını ona doğrultur. Belaları başına açan Sinem'i öldürmeye kararlıdır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar