Arka Sokaklar 491. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 491.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 491. Bölümünü cuma günü saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar Ekibi bu defa çeteyi çökertmeye kararlı. Her taraftan çetenin tepesine çökmeye hazırlanıyorlar. Rıza baba emri verdi bile. Ekibin işi bu defa çok zor gözüküyor.

Mesut ve Selin flört etmeye başlayalı 4 yıl oldu hala Mesut komiserde tık yok. Hüsnü Mesut komisere akıl hocası oluyor bu bölümde.

"Dokunmadan da dokunabiliyorum artık." Mesut komiserin yeni stratejisi bu. Şiddete başvurmayı bırakmış gibi gözüküyor. Bakalım bildiğimiz mesut komiser buna nekadar dayanabilecek.

Ve Mesut komiser yakalanıyor ve çetenin eline düşüyor. Selin için aldığı yüzüğü de kaptırıyor. Eğer yakalanmasaydı Hünü nün verdiği akıl ile Selin' e yüzük almıştı ve evlenme teklif edecekti. Yeni bölümde aksiyon kaldığı yerden devam ediyor. Ekip Mesut' u çetenin elinden kurtarabilecek mi?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar