Arka Sokaklar 494. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 494.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 494. Bölümünü cuma günü saat 20:00 de Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haberlerde yolsuzluk davasıyla Rıza’nın adı anılır! Rıza Baba tutuklanarak, emniyete götürülür!

Muaz yaralanmıştır ve tedavi olmak için Doktor Tarık’ın kliniğine gider. Aziz isimli bir çocuğa çarpmıştır ve çocuk da Tarık’ın kliniğine getirilir. Aziz aynı zamanda sara hastasıdır. Muaz yakalanmak pahasına da olsa, çaresiz durumda olan Aziz’e yardım edecek midir?

Sultan isimli genç kadın hamiledir ve kocasının şiddetinden kaçmak için komşusuna sığınır. Ablası ve eniştesi gelerek Sultan’ı evlerine götürür. Kocası Aykut nezarete atılır ve Sultan’ın eniştesini arayarak çocuğun kendisinden olmadığını söyler. Eniştenin içine kurt düşmüştür ve Sultan’ın evlerinde olmasından rahatsız olmaya başlar.

Mazlum bir caddeyi karıştırmıştır ve adamlardan dayak yiyecekken Ali ve Selin araya girerek Mazlum’u kurtarırlar. Mazlum’un Selin’e olan aşkı depreşmiştir. Elinde çiçeklerle emniyete gelir ve Mesut’la nişanlandığını öğrenir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar