Armutlu Kapaklı Köyü

Armutlu Kapaklı Köyü

Kapaklı Köyü haberleri, Armutlu Kapaklı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kapaklı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kapaklı Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Armutlu Kapaklı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kapaklı köyü son dakika gelişmeleri, Kapaklı köyüne özgü yemekler, Armutlu Kapaklı köyünün tarihi, Kapaklı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kapaklı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kapaklı, Yalova ilinin Armutlu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara  bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kapaklı Köyü Resimleri ve Kapaklı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yalova Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Armutlu Yalova Arası Kaç Km? Yalova Armutlu Hava Durumu? Yalova Armutlu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Yalovalı  iseniz Yalova Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Yalovalı Ünlüler arasında Armutlu Kapaklı Köyünde doğan biri var mı? Yalova  Doğumlu Ünlüler Kimler?

KAPAKLI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Kapaklı, Yalova ilinin Armutlu ilçesine bağlı bir köy.

Osmanlı döneminde kurulduğu bilinen köyün, 400 yıllık bir tarihi olduğu rivayet edilmektedir. İlk yerleşim dağ eteklerinde olan Kapaklı köyü, daha sonra sahil merkezli bir köy haline gelmiştir.

Köy Yalova iline 73 km, Armutlu ilçesine 18 km uzaklıktadır.

Köyün ekonomisi zeytincilik ve balıkçılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.