Arsin Yolaç Köyü

Arsin Yolaç Köyü

Arsin Köyleri Arasında yer alan Yolaç köyünde kaç kişi yaşamaktadır, köye özgü yemekler hangileridir, Yolaç köyünde vefat edenler kimler, Trabzon iline bağlı bu güzel köye nasıl gidilir, Yolaç Arsin arası kaç km, köyde doğal yaşam nasıldır?

Yolaç Köyü, Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Arsin Yolaç Köyü Resimleri ve yolaç köyü videosu sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin yolaç köyünde doğan biri var mı? Arsin Dğumlu Ünlüler Kimler?

Arsin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Arsin Trabzon Arası Kaç Km? Arsin Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Arsin Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Yolaç, Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı bir mahalledir. Cami Mahallesi, Demirci Mahallesi, Muguzi Mahallesi ve Kamboz Mahallesi olmak üzere Dört mahalleden oluşur. Okul Cami Mahallesi'nde bulunmaktadır.

Köyde gelir elde edilebilecek iş alanı yoktur. Bu nedenle 1950 en itibaren sürekli dışarıya göç vermektedir. Tarım faaliyetleri sadece evlerin ihtiyacını karşılayabilecek kadardır. Az da olsa fındık ve hayvancılıktan bir gelir elde edilmektedir. Bir demirci ve marangoz atölyesi vardır.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. İki adet okul bir adette cami lojmanı mevcuttur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.