Aşk Mantık İntikam 21.Bölüm Fragmanı

Aşk Mantık İntikam 21.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 21.Bölümünde neler olacak? Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 21.Bölümünü cuma akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ozan ve Esra’nın yakınlaştıkları an, Ozan’a gelen telefonla bölünür. Çağla trafik kazası geçirmiştir. Ozan hastaneye koşar, hastanede Arif’le yaptıkları konuşma sonrası Arif, Ozan’a karşı açtığı savaşı büyütür. Ozan artık sadece işsiz değil evsiz de kalmıştır. Arif, Ozan’ı böyle yıldıracağını sanır ama Ozan’ın pes etmeye niyeti yoktur. Şirketi arkasında bırakan Ozan kendine yeni bir sayfa açar. Çağla’nın boşanmayı kabul ederek davayı bizzat kendisinin açması Ozan ve Esra arasındaki ilişki için de bir umut ışığı olur. Çınar’la karşılıklı ayrılma kararı alan Esra, Ozan’a yeni işinde destek olur. Öte yandan, Ozan’ın ayrılmasından sonra giderek kan kaybeden Milenyumsoft’ta işleri yoluna koymaya çalışan Çınar, bunun için sürpriz bir hamle yapar. Ozan boşanma davasından sonra Esra’yla buluşmak ister. Esra ve Ozan’ı gün bitiminde başka bir sürpriz beklemektedir.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 21.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Aşk Mantık İntikam Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Fox TV’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.