Aşk Mantık İntikam 27.Bölüm Fragmanı

Aşk Mantık İntikam 27.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 27.Bölümünde neler olacak? Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 27.Bölümünü cuma akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ayaz’ın düğünde kardeş olduklarını söylemesiyle sarsılan Ozan, bu bilginin doğruluğundan hala şüphelidir. Esra bu yüzleşmeden daha fazla kaçamayacağını söyleyerek babasıyla görüşmesi konusunda Ozan’ı destekler. Sonunda babasının karşısına çıkan Ozan, yıllardır içini kemiren soruların cevaplarını alabilecek midir? 

Diğer yandan Ozan’ın boşanma kararını hazmedemeyen Çağla, türlü manevralarla Ozan’ı vazgeçirmeye çalışırken Ayaz da Ozan’ı her alanda köşeye sıkıştırmaya devam eder. Ozan ve Esra birbirlerinden uzak durmaya çalışsalar da içine düştükleri durumlar onları yan yana getirmektedir. Hiç beklemediği bir anda Ayaz’la karşı karşıya gelen Esra, Ayaz’ın kendisine yaptığı teklifle şok olacaktır.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü olan 27.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Aşk Mantık İntikam Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de Fox TV’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.