Aşkale Yumruveren Köyü

Aşkale Yumruveren Köyü

Yumruveren Köyü haberleri, Aşkale Yumruveren köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yumruveren köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Yumruveren köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Aşkale  Yumruveren Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yumruveren Köyü son dakika gelişmeleri, Yumruveren Köyü ne özgü yemekler, Aşkale Yumruveren Köyü nün tarihi, Yumruveren Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yumruveren Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yumruveren Köyü , Erzurum ilinin Aşkale ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yumruveren Köyü Resimleri ve Yumruveren Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Aşkale Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Aşkale Erzurum Arası Kaç Km? Aşkale Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Aşkale Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Aşkale Yumruveren Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Aşkale Doğumlu Ünlüler Kimler?

YUMRUVEREN KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Yumruveren, Erzurum ilinin Aşkale ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.

Köy, Erzurum iline 91, Aşkale ilçesine 38 km mesafededir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallenin ilköğretim okulu vardır fakat faal değildir. taşımalı eğitim de yapılmamaktadır. İçme suyu şebekesi yoktur fakat kanalizasyonu vardır. Sağlık evi ve sağlık ocağı yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum