Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 7.Bölüm Fragmanı izle

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 7.Bölümünde neler olacak, Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 7.Bölümünü cuma günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Molla Numan, başına gelen talihsiz olaylar boyunca onu yalnız bırakmayan Ayşe hatunu Peçenek Bey’i Mevlüd Bey’den ister ve nikahları kıyılır. Molla Numan hakkındaki iftiralardan kurtulmuş medreseye dönmüştür lakin manen kendini eksik hissetmektedir. Her şey yolunda giderken medreseden istifa eder ve Abdal Murat ile yola reva olur. Hakk’ın yolunda kendini bulmaya çabalar. Diğer taraftan Şeyh Murat’ın ise oyunlarına devam etmektedir. Somuncu Babayı Engürü‘den yollamanın yollarını arar. Numan kendini bilme ve bulma duraklarından bir bir geçerek Engürüye döner. Sultan’ın emriyle hünkar vasalı Manuel ve Molla Numan inançlar üzerine ahali önünde sohbet ederek bir münazaraya girişecektir.

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları 20:00 de TRT 1’de...


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.