Asla Vazgeçmem 38.Bölüm Fragmanı-İZLE

Asla Vazgeçmem 38.Bölüm Fragmanı-İZLE, Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 38. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 38. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Asla Vazgeçmem, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisi 38. Bölüm yeni fragman izle…

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 38. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan, 38. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show tv’den izleyebilirsiniz. Asla Vazgeçmem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Asla Vazgeçmem dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı Show tv’de...

ASLA VAZGEÇMEM 37.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU NELER?

“Asla Vazgeçmem”in 37. Bölümünde; Nur’un Kerem’le evlenmesini kabul edemeyen Yiğit her ne kadar onu zor durumdan kurtarsa da artık Nur’dan vazgeçmiştir.

Bu aşk için savaşacak kişi bundan böyle Nur’dur. Düşük olayını öğrenmesine rağmen, Nur’a olan öfkesi nedeniyle Yiğit, İclal’e yeniden evleneceklerini söyler.

İclal sonunda hedefine yaklaşmıştır, çok mutludur. Ancak nikah günü onu öyle büyük bir sürpriz beklemektedir ki….

Cahit’in Nazan’dan boşanacağı günü iple çeken Elmas ise büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak, Nazan’ın hiç de kolay lokma olmadığını anlayacaktır. Herkes için yeni bir hayat başlarken Yiğit’i tekrar kazanmak için tüm gücüyle savaşan yepyeni bir Nur vardır artık.

“Asla Vazgeçmem”, 11 Şubat Perşembe akşamı 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de!

Yiğit, Kerem Sancaktar ile ilgili gerçekleri öğreniyor!
Asla Vazgeçmem yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

ASLA VAZGEÇMEM 35.BÖLÜM İZLE?

“Asla Vazgeçmem”in 36. Bölümünde; Nur’u Kerem ile nikah masasında görmek Yiğit için “asla vazgeçmeyeceğim” dediği sevdasından vazgeçtiği noktadır.

Nur ise attığı adımdan şimdiden pişmandır. Ancak Kerem’in sergilediği hastalıklı davranışlar yüzünden bu nikah işinden öyle kolayca kurtulamayacağını anlayacaktır.

Kerem hakkında öğrendikleri ve Hazal ile konuşması sonucunda Yiğit Nur’u Kerem’den kurtarmak üzere harekete geçer.

Düşük olayını öğrenmesine rağmen, Nur’a olan öfkesi nedeniyle Yiğit, İclal’e yeniden evleneceklerini söyler. İclal sonunda hedefine yaklaşmıştır, çok mutludur. Ancak nikah günü onu öyle büyük bir sürpriz beklemektedir ki….

“Asla Vazgeçmem”, 4 Şubat Perşembe akşamı 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de!

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar