Asla Vazgeçmem 47.Bölüm Fragmanı-İZLE 21 Nisan

Asla Vazgeçmem 47.Bölüm Fragmanı-İZLE 21 Nisan

Asla Vazgeçmem 47.Bölüm Fragmanı-İZLE, Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 47. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 47. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Asla Vazgeçmem, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisi 47. Bölüm yeni fragman izle…

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 47. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan, 47. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show tv’den izleyebilirsiniz. Asla Vazgeçmem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Asla Vazgeçmem dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı Show tv’de...


Asla Vazgeçmem 47.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

ASLA VAZGEÇMEM 46.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU NELER?

Hayatının en zor sorusuyla sınanan Yiğit, bu badireyi atlatsa da etkisini üzerinden kolay kolay atamayacaktır. İclal ve Nur’un kurtulması herkesi mutlu ederken, Rıdvan’ın kaçmış olması Fatih gibi Yiğit için de tehlikenin tamamen geçmediği anlamına gelmektedir. 

Bu arada küçük kız sayesinde eve dönüş yapan Nazan, bir yandan Elmas’ı sinir etmeye devam ederken, bir yandan da Cahit’le arasını düzeltmeye çalışmaktadır. Fırat ve İclal’in büyük bir hesaplaşma sonrası yakınlaşmasına şahit olan Elmas, bunu sadece Nur ile paylaşacaktır. Fırat’ın kaçırılma olayı esnasındaki ve sonrasındaki davranışları Yiğit’e hiç normal gelmediğinden, Fırat’ın üzerine gidecek, asıl nedeni böylece öğrenecektir.

ASLA VAZGEÇMEM 44.BÖLÜM İZLE?

İclal ve Nur’un kaçırıldığını öğrenen Yiğit, çılgına döner. Kısa sürede bunu kimin yaptığını öğrense de, onları kurtarmanın çok kolay olmayacağını da anlar. Fatih’in gizli kimliğini öğrenen Yiğit, bu kaçırma olayında onunla birlikte hareket etmeye ikna olurken, diğerlerini panikletmemek adına olayı gizli tutmaya çalışacak ancak bunda çok da başarılı olamayacaktır. 

İclal ve Nur, mecburi birlikteliklerinde hem sık sık kavga edecek hem de ağır bir hesaplaşma yaşayacaklardır. Cahit’den habersiz küçük bir kız çocuğu evlat edinerek eve dönüş vizesi almayı hedefleyen Nazan, karşısında çok farklı bir Cahit bulacaktır. Bu zor süreçte en büyük desteği Elmas’tan kurtulmak için ona oynayan Aytül’den görecektir. İclal ve Nur’a iyiyce yaklaşan Yiğit, hayatının en zor sorusuyla sınanacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.