Asla Vazgeçmem 52.Bölüm Fragmanı-İZLE 26 Mayıs

Asla Vazgeçmem 52.Bölüm Fragmanı-İZLE, Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 52. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 52. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Asla Vazgeçmem, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisi 52. Bölüm yeni fragman izle…

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan 52. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölümü olan, 52. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show tv’den izleyebilirsiniz. Asla Vazgeçmem Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Asla Vazgeçmem dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı Show tv’de...

ASLA VAZGEÇMEM 51.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU NELER?

Yiğit ve Nur kaza sonrası büyük bir hasret ile kavuşurken, bu sahneyi gören Mert babasının hala Nur ile birlikte olduğunu anlayacak ve buna büyük bir tepki verecektir. Yiğit oğluyla arasını düzeltmek için onunla açıkça konuşarak tüm gerçeği anlatacak ancak her zamanki gibi oğlunu kullanan İclal’in Mert’i doldurması yüzünden bunda başarılı olamayacaktır. 

Kaza nedeniyle aşklarının her şeyden üstün olduğu gerçeğini bir kez daha anlayan Nur ve Yiğit, konuşarak tüm sorunlarına çözüm bulacak, birlikte mutlu olmanın keyfini yaşayacaklardır. Boşanma gününe çok kısa bir süre kaldığına Nazan, en büyük kozunu oymayacak, Elmas ve Cahit’i karşı karşıya getirecektir. Fatih’in yalnızlığını gören ve buna bir çare arayan Nur, büyük bir sürprizin peşine düşecektir.

ASLA VAZGEÇMEM 50.BÖLÜM İZLE?

 İclal’in müzayedede Nur’a kurduğu tuzak meyvesini verecek, Yiğit ve Nur bir kez daha şiddetli bir şekilde karşı karşıya gelecektir. Yağmur’la arasını sıcak tutmaya gayret eden Cahit, onun Emin ile bir ilişkisi olduğunu öğrenince büyük bir tepki verecektir. Ancak aynı durumu kardeşinden öğrenen Elmas ise tam aksine bu birlikteliği destekleyecektir. 

Yağmur ve Emin’in ilişkisi, bu konuda farklı düşünen  Cahit ve Elmas arasında büyük bir probleme neden olacaktır. Müzayededeki olaylar Nur’un Yiğit ile arasını açmış, ancak iş anlamında ona fayda sağlamıştır. Nur’un popüleritesi artmaktadır. Yiğit ile ilişkisini sorgulamaya başlayan Nur, Yiğit’in bir helikopter kazası geçirdiğini öğrendiğinde, aşklarının herşeyden üstün olduğu gerçeğini bir kez daha anlayacaktır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar