Aslan Ailem 11. Bölüm 2.Tanıtımı Yayınlandı

Aslan Ailem 11. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı, Aslan Ailem 11. Bölümünü pazar akşamı saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar akşamları trt 1 ekranlarında yayınlanan Aslan Ailem dizisinin 11.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Aslan Ailem senaryosu ve oyuncularıyla seyircinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Aslan Ailem dizisi 11. bölümünü tek parça ve hd olarak trt 1 ekranlarından ve internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Burcu’nun babasının istediği bilgilere gizlice ulaşma çabası, Murat’la aralarının bozulmasına neden olur. Murat’ın beklenmedik tepkisi Burcuyu şaşkına çevirirken, tüm yaşananlar Hatice’nin her şeyi yanlış anlamasına sebep olacaktır.

Öte yandan Umut ve Pelin’in evlendiklerini öğrenen Aslan Ailesi ve Mahir Bey deliye dönerler. Umut ve Pelin her ne kadar yanlışlıkla evlendiklerini ve en kısa zamanda boşanacaklarını açıklasalar da; Mahir ve Hayriye, ikilinin aslında birbirlerinden etkilendiklerini keşfedeceklerdir.

Kahvaltıcıda ise, menüde ortak bir karara varamayan Sevgi ve Hatice bu işi yarışma yaparak çözme kararı alırlar. Bu yarışma Rıfkı’nın yeni rekor denemesi için ilham kaynağı olur.  Gayret ise Sevgi’nin yeni bir iddiasıyla çileden çıkacaktır.

Tüm bunlar olurken Tayfun Olgun’un ani gelişi ile Burcu, babası ve Murat arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar