Aslan Ailem 16. Bölüm Fragmanı İzle

Aslan Ailem 16. Bölüm Fragmanı İzle

Aslan Ailem dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünü pazar akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Aslan Ailem dizisinin 16. bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Aslan Ailem, yeni bölümleriyle TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Aslan Ailem 16. bölüm yeni fragman izle…

Aslan Ailem fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Aslan Ailem dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

TRT 1 dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Aslan Ailem dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Aslan Ailem 15. Bölüm Özeti

Çiftliğin Burcu’ya ait olduğunu ispat eden sözleşme, tesadüf eseri Gayret’in eline geçer. Tüm aileyi ve Burcu’yu alarma geçiren bu olay, Gayret’in sözleşmeyle birlikte hafızasını da kaybetmesiyle daha karmaşık hale gelir. Herkes Gayret’in hafızasını yerine getirmek için seferber olur.
 
Burcu’nun ve ailesinin baskısı altında bunalan Gayret aradığı huzuru Sevgi’de bulacaktır. Sevgi Gayret’le evlenme hayallerine kavuşmak üzeredir.
 
Ailesi ile Burcu arasında kalan Murat ne yapacak?
 
Sözleşmeyi ilk kim bulacak?
 
Çiftlik kimin olacak? Soruların cevabı, sorunları çözmeye yetmeyecek, Burcu ve Aslan Ailesi arasında yepyeni bir dönem başlayacaktır şimdi!

Aslan Ailem dizisinin yeni fragmanlarını HD ve tek parça olarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. Aslan Ailem 16. bölüm fragmanı Full HD Tek Part İzle. Aslan Ailem dizisi yeni bölümleriyle TRT 1’de...  

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.