Atakan Arslan Oğluyla Fotoğraf Paylaştı

Atakan Arslan Oğluyla Fotoğraf Paylaştı

Oyuncu ve kick bokscu nam-ı diğer Avatar Atakan oğlu Leon’la fotoğrafını paylaştı. Oğlu Leon’la fotoğraf paylaşan Arslan fotoğrafın altına, “İnsanların kanatlara bakış açıları farklıdır. Bazıları başkalarının kanatları altına saklanarak

Oyuncu ve kick bokscu nam-ı diğer Avatar Atakan oğlu Leon’la fotoğrafını paylaştı. Oğlu Leon’la fotoğraf paylaşan Arslan fotoğrafın altına, “İnsanların kanatlara bakış açıları farklıdır. Bazıları başkalarının kanatları altına saklanarak yaşamayı sever, bazıları kendi kanatlarıyla uçmayı. Bazıları başkalarına kol kanat germeyi sever. Başkaları bazılarının kanatlarını kırmayı. Sen nasıl bakacağını iyi bilirsin evlat.” notunu düştü.
2016 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olan Arslan, 2017 yılında Serap Korkmaz’la evlendi. Bu yarışmadan sonra ringe dönen Arslan, başarısını kick boksla devam ettirdi. Ardından oyunculukta yapan Arslan son olarak başrolünü Tolga Sarıtaş, Meriç Aral, Burak Sevinç, Eren Vurdem gibi isimlerle paylaştığı Söz dizisiyle ekranlardaydı. (BSHA Magazin Servisi)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.