Avlu 6. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Avlu 6. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Avlu 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Avlu dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünü perşembe akşam saat 20:00 de Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Avlu dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Avlu , yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Avlu dizisi 6. Bölüm yeni fragman izle…

Avlu Genel Hikaye | Konusu

Bir Avluya Kaç Ömür Sığar?

Tanıtım, yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

avlu-6-bolum-fragmani

Avlu 6. Bölüm İzle

Avlu dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünü perşembe akşam saat 20:00 de Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Deniz, Kudret ile Azra savaşının ortasında kalıyor!

Çıkan müebbet kararından sonra Deniz’in dünyası bir kez daha başına yıkılır. Diğer mahkumlar ona umut aşılamaya çalışsa da aklında tek bir soru vardır; ‘’Ya kızımı bir daha göremezsem?’’. Azra için de yıllardır ertelediği bir görüşmeyi yapma zamanı artık gelmiştir. Bu, onu içten içe öldüren zehri akıtmak için belki de son fırsatıdır. Azra bunun gerginliğini yaşarken dışardan gelen haberler de Kudret’i pimi çekilmiş bir bombaya çevirmiştir. Deniz ise kendini bu ateş hattının tam orta yerinde bulacaktır.

Avlu dizisinin yeni bölümü olan, 6.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Avlu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Avlu dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.