Alaplı Aydınyayla Köyü

Alaplı Aydınyayla Köyü

Aydınyayla Köyü haberleri, Alaplı Aydınyayla köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aydınyayla köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Aydınyayla Köyünde vefat edenler,köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Alaplı Aydınyayla köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aydınyayla köyü son dakika gelişmeleri, Aydınyayla köyüne özgü yemekler, Alaplı Aydınyayla köyünün tarihi, Aydınyayla köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aydınyayla  köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aydınyayla, Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür.

 

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aydınyayla Köyü Resimleri ve Aydınyayla köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Alaplı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Alaplı Zonguldak Arası Kaç Km? Alaplı Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Alaplı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Alaplı Aydınyayla Köyünde doğan biri var mı? Alaplı Doğumlu Ünlüler Kimler?

ALAPLI AYDINYAYLA KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Aydınyayla, Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür. Zonguldak iline 79 km, Alaplı ilçesine 19 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım , hayvancılık ve Gemi sanayıciliğine dayalıdır. Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur.

PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye giden yol asfalt , olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.